Optiek ANNYS
Optiek Annys  |  Kalkoven 63  |  1730 Asse
Individueel maatwerk voor uw ogen.                   Tel. 02 453 01 79  |  Fax 02 453 01 80  |  info@optiekannys.be
NieuwsNieuwsbrief
Home
Ons team
Oogmeting
Brillen
Glazen
Contactlenzen
Accessoires
Contact

Volg Optiek Annys op Facebook
polatest.info
Contact Lens Xpert Center
Carl Zeiss Academy
Multifocal Contactlens Evening

DO 22/2: Informatieavond over de voordelen van multifocale contactlenzen

SOLDEN

Tal van monturen en zonnebrillen aan weggeefprijzen

Wintervakantie?!

Bescherm uw ogen tijdens het skiën, snowboarden, wandelen, langlaufen...


Zonneglazen

Bescherm uw ogen tegen UV

Zoals het belangrijk is uw huid te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen is het uiterst belangrijk uw ogen te beschermen, en de dunnere huid rond de ogen om rimpelvorming te beperken. Het blootstellen van de ogen aan UV-stralen kan op lange termijn oogschade berokkenen. De perfecte zonneglazen zijn volledig afgestemd op uw wensen. Ons gamma biedt u glazen aan waarbij u kan kiezen uit diverse modekleuren, contrastverhogende, gepolariseerde en meekleurende zonneglazen. Een hoogwaardige ontspiegeling zorgt ervoor dat hinderlijke schitteringen worden gefilterd.


Skylet®

De Skylet® zonneglazen van ZEISS zijn speciaal ontworpen met een blauwlichtdemper die het blauwe licht tegenhoudt en daardoor het contrast verhoogt. Bovendien zijn ze 100% UV beschermend.


SkyPol®

Skypol van ZEISS Hét ideale zonneglas! Skypol® is een 2-in 1 zonbescherming. Een bruine contrastverhogende kleur in combinative met een polariserende filter. Een unike beschermingsfaktor die ervoor zorgt dat uw ogen tijdens zonnige dagen optimal beschermd zijn. De polariserende filter zorgt ervoor dat schitteringen op een nat wegdek worden weggewerkt.


Gekromde glazen en curved lenses

Sterk gekromde monturen zijn zeer populair. Denk daarbij aan designmonturen, wrap-around zonnebrillen of sportbrillen. Conventionele brillenglazen zijn ongeschikt voor deze monturen omdat er optische vertekeningen en fouten in het glas ontstaan. Daarom is het belangrijk om in deze monturen een speciaal gekromd glas te plaatsen. Dit glas zorgt voor de optimale, optische correctie bij alle gekromde monturen, waardoor kijkproblemen tot het verleden behoren.


Glascoatings, behandelingen en verdunningen

U kan kiezen uit vele soorten kleuren, waaronder ook contrastverhogende kleuren voor bijvoorbeeld een wintersport- of zonnebril. Verkiest u mode- kleur in een trendy correctiemontuur. Organische glazen worden automatisch gehard en zijn met zeer mooie ontspiegeling voorzien. Deze technologie voor schitterreductie vermindert reflecties en biedt een helder zicht. De top-ontspegeling is met een antistatische technologie voorzien, waarbij ze stof- en vuilafstotend zijn en langer schoon blijven. Uiteraard kan u ook voor minerale, ontspiegelde glazen kiezen. Glazen worden bepaald door brekingsindexen. Hoe hoger deze waarden, hoe meer verdund de glasmaterialen zijn. De optische glasgeometrie is hierbij ook bepalend, een asferische glasopbouw is dunner en vlakker en vertoont door een punctuele afbeelding minder vervormingen in de glasperiferie of de glasrand. Een specifiek optima- berekeningsprogramma maakt de glazen extra dun, volledig aangepast aan de vorm van het montuur.


Garantie

Op alle glazen bieden wij 2 jaar garantie tegen fabricatiefouten of gewennigsproblemen. Op alle monturen en zonnebrillen is minimum 1 jaar garantie tegen productiefouten, met uitzondering van bepaalde merken, waarbij een certificaat toegevoegd is voor langer dan 1 jaar. Wij bieden service na verkoop. Schroefjes worden gratis vervangen, bril gereinigd ...en voor rechtzetten of heraanpassen van de bril kan u steeds bij ons terecht!