Optiek ANNYS
Optiek Annys  |  Kalkoven 63  |  1730 Asse
Individueel maatwerk voor uw ogen.                   Tel. 02 453 01 79  |  Fax 02 453 01 80  |  info@optiekannys.be
NieuwsNieuwsbrief
Home
Ons team
Oogmeting
Brillen
Glazen
Contactlenzen
Accessoires
Contact

Volg Optiek Annys op Facebook
polatest.info
Contact Lens Xpert Center
Carl Zeiss Academy
Multifocal Contactlens Evening

DO 22/2: Informatieavond over de voordelen van multifocale contactlenzen

SOLDEN

Tal van monturen en zonnebrillen aan weggeefprijzen

Wintervakantie?!

Bescherm uw ogen tijdens het skiën, snowboarden, wandelen, langlaufen...


Contact Lens Xpert Center

Als 'Contact Lens Xpert Center' adviseren wij u op een professionele manier en begeleiden wij u op het gebied van contactlenzen. Wij beschikken over de nodige ervaring alsook over de recentste technische middelen voor een professionele lensaanpassing. Wij helpen u graag om de gepaste contactlens te vinden uit het gevarieerd aanbod, zodat u optimaal kunt genieten van de voordelen die contactlenzen u bieden, tijdens uw werk of in uw vrije tijd.

De nieuwste lenstypes en materialen worden aangepast met een zeer precies toestel, de topograaf. De topografische beelden geven de oogkrommingen exact weer tot en brengen deze visueel werkelijk in kaart , zoals een landkaart. Na de nodige metingen wordt de juiste lenskeuze bepaalt.

De biomicroscoop neemt een foto-opname van het oog, zodat we de passing, beweging en centratie van de contactlens te kunnen beoordelen en het oog met de lens goed kunnen onderzoeken. Perfecte hygiëne, juist vloeistofgebruik en een goede manipulatie worden zorgvuldig aangeleerd. Wij bieden u de beste oplossing, geen enkel oog is identiek, maatwerk is dus noodzakelijk.

Lees nier meer over het 'Contact Lens FOR LIFE' systeem