Optiek ANNYS
Optiek Annys  |  Kalkoven 63  |  1730 Asse
Individueel maatwerk voor uw ogen.                   Tel. 02 453 01 79  |  Fax 02 453 01 80  |  info@optiekannys.be
NieuwsNieuwsbrief
Home
Ons team
Oogmeting
Brillen
Glazen
Contactlenzen
Accessoires
Contact

Volg Optiek Annys op Facebook
polatest.info
Contact Lens Xpert Center
Carl Zeiss Academy
Multifocal Contactlens Evening

DO 22/2: Informatieavond over de voordelen van multifocale contactlenzen

SOLDEN

Tal van monturen en zonnebrillen aan weggeefprijzen

Wintervakantie?!

Bescherm uw ogen tijdens het skiën, snowboarden, wandelen, langlaufen...


Nachtzichtglazen

www.iScription.eu Nachtzichtglazen zijn het resultaat van het ZEISS i.Profiler meetsysteem dat ontwikkeld is om een exact profiel van de ogen op te stellen. Er wordt als het ware een 'vingerafdruk' van de ogen gemaakt om de hogere aberratiefouten in het oog op te sporen. Met deze informatie laten we geëndividualiseerde brillenglazen met i.Scription technologie van ZEISS maken. Deze zijn nauwkeurig tot op 1/100 dioptrie.

Er worden 1500 meetpunten gebruikt om een exact profiel van het oog te bepalen. Zelfs de kleinste afwijkingen van het oog worden elektronisch opgemeten en in kaart gebracht. Gebaseerd op het persoonlijk visueel profiel, ontwikkelt ZEISS een brillenglas dat perfect overeenstemt met het oog. Door een uiterst nauwkeurig productieproces worden brillenglazen accuraat geslepen tot op 1/100 dioptrie, waardoor het zicht geoptimaliseerd wordt.

Hierdoor ervaart u een scherper en meer ontspannen zicht, zowel 's nachts als overdag. U ziet contrasten veel beter, ervaart een betere kleurperceptie zowel overdag als 's nachts en vervelende reflecties en halo's verminderen aanzienlijk. Dit resulteert in een verhoogde veiligheid, bv.tijdens het autorijden.