Optiek ANNYS
Optiek Annys  |  Kalkoven 63  |  1730 Asse
Individueel maatwerk voor uw ogen.                   Tel. 02 453 01 79  |  Fax 02 453 01 80  |  info@optiekannys.be
NieuwsNieuwsbrief
Home
Ons team
Oogmeting
Brillen
Glazen
Contactlenzen
Accessoires
Contact

Volg Optiek Annys op Facebook
polatest.info
Contact Lens Xpert Center
Carl Zeiss Academy
Multifocal Contactlens Evening

DO 22/2: Informatieavond over de voordelen van multifocale contactlenzen

SOLDEN

Tal van monturen en zonnebrillen aan weggeefprijzen

Wintervakantie?!

Bescherm uw ogen tijdens het skiën, snowboarden, wandelen, langlaufen...


Computerglazen

ZEISS officelens Meer en meer wordt het belangrijk afhankelijk van de werk –en of hobby activiteiten een comfortabel kijkcomfort te hebben, op een specifieke kijkafstand, voornamelijk tussenafstand. Om naast een aangepaste vertebril of progressieve bril een aangenamer comfort te garanderen voor specifiekere activiteiten bieden wij u een uitgebreide portofolio Officeglazen aan.
Denkt u maar vooral aan het werk op beeldscherm of PC. De kijkafstanden wisselen voortdurend van beeldscherm, toetsenbord en bijhorende tekst-en/of cijfermateriaal. Ook bij huishoudelijk werk wisselt men van bv. de ingrediënten op de verpakkingen tot het lezen van recepten en het koken zelf. Andere specifieke hobby's met daarbij behorende werkafstanden zijn bv; muzikanten met lezen van partituren, schilderen, knutselen... Spreekt men niet over beroepen zoals tandartsen, architecten...

Is uw gezichtsvermogen onvoldoende toereikend, kan u een verkrampte lichaamshouding aannemen, wat uw ergonomische situatie niet ten goede kont en bijgevolg fysieke klachten kan teweeg brengen. X aantal uren voor PC is vermoeiend en belastend, maar de juiste brilglazen zullen hierbij helpen.
Ons advies is dan ook een bijgevoegde werk- afstandsbril naast uw leesbril of progressieve bril of contactlenzen, voor uw comfort bij langdurige, doelgerichte activiteit of hobby.

Zo ontwikkelde ZEISS office glazen in verschillende types. Kort lichten we ze u toe:

  • De plus lenzen, waarbij u scherp ziet vanaf 30 cm tot uiterste vast bepaalde afstand van 2m of tot 4m.
  • Bij de ZEISS Superb lens houdt men rekening met de montuurhoogte, wat resulteert in comfortabelere en bredere leeszones.
  • De top van het ZEISS office-gamma is de individual, waarbij men volledig op maat werkt en een comfort biedt vanaf 30cm, met een individueel berekende maximale intermediare afstand van 1 tot 4m. Hierbij houdt men ook rekening met de montuurkeuze, maar ook met tal van andere individuele parameters; zoals de afstand van het oog tot het glas, de kromtegraag van het montuur, de inclinatie of stand van de bril, persoonlijke leesafstand...

Dit resulteert in het meest individueel maatwerk voor uw officeglas met bijhorend comfort in zicht en ruimte van uw gezichtsveld. Hoe individueler, hoe preciezer, ... hoe comfortabelder!!
Wij helpen u graag verder met specifiekere technische uitleg en de juiste keuze voor u!