Optiek ANNYS
Optiek Annys  |  Kalkoven 63  |  1730 Asse
Individueel maatwerk voor uw ogen.                   Tel. 02 453 01 79  |  Fax 02 453 01 80  |  info@optiekannys.be
NieuwsNieuwsbrief
Home
Ons team
Oogmeting
Brillen
Glazen
Contactlenzen
Accessoires
Contact

Volg Optiek Annys op Facebook
polatest.info
Contact Lens Xpert Center
Carl Zeiss Academy
Multifocal Contactlens Evening

DO 22/2: Informatieavond over de voordelen van multifocale contactlenzen

SOLDEN

Tal van monturen en zonnebrillen aan weggeefprijzen

Wintervakantie?!

Bescherm uw ogen tijdens het skiën, snowboarden, wandelen, langlaufen...


Nieuws

Pop-up & Team #optiekannys

Ons team heet u graag van harte welkom in de POP-UP winkel op het adres: Kalkoven 12.

Totdat de nieuwe winkel wordt opgebouwd op de voormalige locatie te Kalkoven 63 in Asse, wordt er hard achter de schermen gewerkt.
Kijk op www.facebook.com/optiekannys1 en www.instagram.com/optiekannys en lees onze volgende nieuwsbrieven om de aanloop naar de nieuwe zaak te volgen. Het belooft de moeite te worden en we kijken er samen met u vol ongeduld naar uit. Intussen kan u terecht voor uw kwaliteitsvolle oogzorg en service van bril en contactlenzen in onze volwaardige tijdelijke winkel.

Nog niet langsgeweest? Dan nodigen we u uit om een kijkje te komen nemen!

Elke vrijdag ontvangen we u vanaf 16.00u met bubbels!

NIEUW BRILMERK in de kijker: Kaleos Eyehunters

Deze Spaanse collectie, ontworpen in Barcelona, wordt gedefinieerd door uitstraling en temperament.
De meest eye-catching brillen worden ontworpen, zodat de collectie zeer verrassend is. Bij Kaleos jagen ze letterlijk exclusieve looks achterna. Niet voor niets dus dat de collectie zich Kaleos Eyehunters noemt.

Een bril zegt meer over jou dan je je kan inbeelden. Hierdoor hebben ze er bij Kaleos voor gezorgd dat de modellen de persoonlijkheid en attitude van elke persoon reflecteren, en dit in elke situatie.

Een ruime selectie monturen waarmee elkeen zich kan identificeren, van eerder conservatief gereserveerde personen tot moderne extravagante trendsetters. Unieke design, top kwaliteitsmateriaal aan meer dan attractieve prijzen, zitten ingebakken in het DNA van deze collectie. Bovendien is de collectie dynamisch, constant uitbreidend, zichzelf verrijkend en vernieuwend, om u als klant blijvend te verrassen.

Zeker een verrijking voor u en ons assortiment!

Wintervakantie?!

Gaat u dit jaar op reis naar de bergen? Denk dan ook eens aan de bescherming van uw ogen tijdens het skiën, snowboarden, wandelen, langlaufen... ! Sneeuw kan namelijk een verblindend effect hebben op uw ogen en kan permanente schade veroorzaken.

Nog geen oplossing voor dit probleem? Wij helpen u graag!

De sneeuwbrillen van Adidas bieden hiervoor de perfecte oplossing. Deze brillen kunnen ook steeds op uw correctie gemaakt worden.

#kijkcomfort // 2PASSIES 2BRILLEN

Doet u alles met dezelfde bril? In functie van uw werkomstandigheden en hobby's kunnen specifiek aangepaste ZEISS brilglazen u extra kijkcomfort bieden.
We analyseren samen met u uw visuele behoeften waardoor we uw zicht kunnen optimaliseren, we bespreken dit volgens uw persoonlijk kijkprofiel en geven u uitgebreid technische informatie.

Om elk mooi moment van uw dag intenser te beleven kan u nu genieten van een aantrekkelijk aanbod op uw multi-uitrusting !